Mönkijä ja perävaunu lähtivät varkaiden matkaan

Rakennustyömaalla ollut mönkijä on nostettu peräkärriin, joka myös varastettiin, ja ajettu sillä pois.

11.1.2019
Lohentieltä varastettiin torstai-illan ja perjantaiaamun välisenä aikana kevyt perävaunu ja punainen rekisteröimätön Yamaha Grizzly 450 -merkkinen mönkijä, jonka etuosaan oli anastushetkellä kiinnitettynä puskulevy. Mökijässä ei ollut avaimia. Anastetun perävaunun rekisteritunnus on WJO-585.

Perävaunu ja mönkijä varastettiin loma-asunnon rakennustyömaalta. Työkalut eivät varkaille kelvanneet.

Havainnot perävaunusta ja mönkijästä pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen numeroon 112. Muut tapahtumaan liittyvät kiireettömät vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*