Suomi 100 -soudusta kehitettävissä matkailuvaltti

27.7.2017
Soutuneuvosklubi ideoi Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi erillisen retkisoututapahtuman suunnitteilla olevalle Saimaan Geopark-alueelle. Reitin varrella käytiin tutustumassa muun muassa Temolan viinitilaan, Hanhiniityn taidetakomoon, Okkolan Lomamökkeihin, Sulkavan Karttuun ja savusaunottiin. Matkalla poikettiin myös ihailemassa Rokansaaren harjumaisemia ja kirkasvetisiä sisälampia. Lisämielenkiintoa reitille toi soutu läpi Käyhkään ja Kukonharjun kanavien.
-Kaikki osallistujat olivat sitä mieltä, että reitti sopisi matkailuun. Kokemus oli positiivinen, joten aivan hyvin tämän voisi ottaa matkailukäyttöön tulevaisuudessa, arvioi Suomi 100 -souturetken vetäjä ja Soutuneuvosklubin puheenjohtaja, sulkavalainen Reino Eerikäinen.

Lue lisää Puumala-lehdestä!

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*