Lukija kiukustui sataman kaljavaunusta

Kyllä täytyi hieraista silmiään, kun huomasin satamaan ilmestyneen punaisen myyntivaunun ”terasseineen”…Piilossa oleva ”bajamaja” on tällätty info-pisteen seinän viereen haisemaan. Tämäkö on sitä kirkonkylän ja sataman ilmeen parantamista, jota koskevan suunnitelman valtuustokin on hyväksynyt. Tuntuu, että valtuuston päätöksiä pidetään aivan pilkkanaan.
Näin kirjoittaa kauppias Tanja Raivio. Hänen kirjoitukseensa vastaa tekninen johtaja Kimmo Hagman samassa lehdessä.

Kirjoitukset kokonaisuudessaan printtilehdessä.

Share This:

1 Kommentti

  1. Seurattuani viime aikojen keskustelua sataman uusista palveluista, olen hämmentynyt. Paikalliset yrittäjät mieltävät yrittäjyyden monopoliksi, jonka vain he taitavat. Puumalan sataman vakiovieraana tervehdin vaihtoehtoja tuoneita vetypistettä sekä haukuttua grillivaunua tarjoilualueineen ilolla.
    Uudet paikat helpottavat sesonkiaikana jonotusta ja mielestäni ne tarjoavat kohtuuhintaista maistuvaa vaihtoehtoa. Ei pelkkä muikku tai ylihintainen ravintolaruoka riitä. Tarjonta luo kysyntää kaikille. Älkää nyt puumalalaiset pilatko kehitystä nurkkakuntalaisuudella. Antakaa kaikkien asiansa hoitavien yritysten kukkia ja päinvastoin ottakaa heidät mukaan kehittämään satamaa.
    Markus Rissanen, entinen ravitsemusalan yrittäjä ja nykyinen palkkajohtaja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*