Perheneuvoverkosto yhdistää lapsi- ja perhepalvelut

Kolmasluokkalaisia lapsia leikkimässä välitunnilla

27.2.2019

Puumalassa on otettu käyttöön Perheneuvoverkosto, joka tarjoaa ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille.

Perheneuvo on käytettävissä silloin, kun haluaa keskustella omasta elämäntilanteesta tai kysyä neuvoa tai vaihtoehtoja asiointiin ja arjen kysymyksiin liittyen. Tai esimerkiksi silloin, kun kokee tarvitsevansa tukea, jotain tiettyä lapsiperheen palvelua, tai muuten vaan jonkun asian askarruttaessa mieltä.

-Perheneuvo tarjoaa perheille yhden yhteydenottokanavan koko verkostoon sekä sovittaa yhteen perheille ja lapsille suunnatun avoimen toiminnan, vertaistukiryhmät sekä perhelähtöisen tiedottamisen, kertoo palvelujohtaja Anne Julin.

Luet aiheesta lisää uusimmasta Puumala-lehdestä.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*