JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Jyrki Hyytiäinen rakentaa Niinisaareen. Naisystävä Cati Sundström auttaa. Ajatus on asua uudessa kodissa ensin monipaikkaisesti ja eläkkeellä ehkä kokonaan.

Jyrki Hyytiäinen rakentaa Niinisaareen. Naisystävä Cati Sundström auttaa. Ajatus on asua uudessa kodissa ensin monipaikkaisesti ja eläkkeellä ehkä kokonaan.

Tiina Judén

Omavaraisuus ja ekologisuus ovat saareen rakentamisen teemoja

Rak­kaus Puu­ma­laan voi syn­tyä ohi ajel­len tai et­sien, mut­ta ke­ra­va­lai­sel­le Jyr­ki Hyy­ti­äi­sel­le se syn­tyi vä­hän mo­lem­mil­la ta­voil­la. Mies oli aja­nut Puu­ma­lan ohi 11 ker­taa ai­na­kin Sul­ka­van sou­tui­hin. Mat­kan var­rel­le osui ai­na so­pi­vas­ti myös mie­hen ka­ve­ri ni­mel­tä Ant­ti, joka asuu Ant­to­las­sa. Sai­maal­la hän oli käy­nyt me­lo­mas­sa ja jos­sain vai­hees­sa he­rä­si aja­tus omas­ta mö­kis­tä tai ta­los­ta Puu­ma­las­sa tai Sul­ka­val­la. Hyy­ti­äi­nen kat­sas­te­li paik­ko­ja, kun­nes hän sopi kol­me vuot­ta sit­ten mar­ras­kuus­sa kiin­teis­tö­vä­lit­tä­jien kans­sa tu­tus­tu­mi­sen yh­dek­sään koh­tee­seen ym­pä­ri Puu­ma­laa.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Olen tilaaja

Kirjoittajan kirjoitukset

Luetuimmat

Näytä lisää