JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Vierassatama koetaan tärkeäksi erityisesti Puumalassa ja Hangossa, joissa molemmissa se vastaa parhaiten myös kysyntään.

Vierassatama koetaan tärkeäksi erityisesti Puumalassa ja Hangossa, joissa molemmissa se vastaa parhaiten myös kysyntään.

Vierassatamat vastaavat parhaiten kysyntään Puumalassa ja Hangossa

Saa­ris­to­a­si­ain­neu­vot­te­lu­kun­nan Haa­ga-He­li­al­la teet­tä­män tut­ki­muk­sen ja Ve­nei­lyn ta­lou­del­li­set vai­ku­tuk­set -yri­tys­ky­se­lyn tu­lok­set ovat val­mis­tu­neet. Eni­ten ve­nei­li­jöi­den ra­han­käy­tös­tä hyö­tyy huol­ta­mo­kaup­pa, ra­vin­to­la-ala, huol­to- ja kor­jaus­pal­ve­lut ja elin­tar­vi­ke­kaup­pa. Vä­hi­ten hyö­ty­viä ovat ak­ti­vi­teet­ti- ja oh­jel­ma­pal­ve­lut.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Olen tilaaja

Kirjoittajan kirjoitukset

Luetuimmat

Näytä lisää