Tii­na Judén

Tam­pe­re-ta­los­sa jär­jes­te­tään tu­le­va­na lau­an­tai­na K50-mes­sut, jot­ka ni­men­sä mu­kai­ses­ti ovat kiel­let­ty al­le 50-vuo­ti­ail­ta. Juva, Sul­ka­va ja Puu­ma­la ovat mes­suil­la tuo­mas­sa alu­een ilo­sa­no­maa.

Pir­kan­maal­la on vii­me vuo­sien ai­ka­na ha­vait­tu li­sään­ty­nyt­tä kiin­nos­tus­ta Ete­lä-Sa­voa ja Sai­maa­ta koh­taan. Tä­män huo­ma­si­vat myös Ju­van, Sul­ka­van ja Puu­ma­lan edus­ta­jat ol­les­saan vii­me vuo­den K50-mes­suil­la. Asi­ak­kai­ta riit­ti ja kiin­nos­tus Ete­lä-Sa­vos­ta oli ai­don in­nos­tu­nut­ta.

– Pää­tim­me lyö­dä hynt­tyyt yh­teen ja pis­tää eril­lis­ten osas­to­jen si­jaan pys­tyyn yh­den isom­man osas­ton. Näin saam­me laa­jem­man nä­ky­vyy­den pa­rem­mal­ta pai­kal­ta, pai­kan mes­su­jen kä­si­oh­jel­mas­ta sekä oman tie­tois­ku­het­ken ta­pah­tu­ma­la­val­la, ker­to­vat kun­tien edus­ta­jat Tuu­la Vai­nik­ka,Rau­li Kois­ti­nen ja Mir­ja­mi Lai­ti­nen.

Mu­ka­na osas­tol­la on myös Saa­vu Sai­maal­le -hank­keen pro­jek­ti­pääl­lik­kö Han­na Ai­ras ker­to­mas­sa Ju­val­le ja Puu­ma­laan suun­tau­tu­vis­ta lai­va- ja bus­si­ret­kis­tä.

K50-mes­sut jär­jes­te­tään Tam­pe­re-ta­lol­la lau­an­tai­na 9.3.2024 kel­lo 11–17. Mes­suil­la nau­ti­taan viih­teel­li­ses­tä oh­jel­mas­ta ja mie­len­kiin­toi­sis­ta tie­tois­kuis­ta ter­vey­des­tä, hy­vin­voin­nis­ta, mat­kai­lus­ta ja kult­tuu­ris­ta. Ju­van, Sul­ka­van ja Puu­ma­lan var­tin mit­tai­nen tie­tois­ku alu­ees­ta kuul­laan lau­an­tai­na kel­lo 12.15.