JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Ari Vilamaa ja Sonja Welling ovat rakentaneet laivabistron viereen lossin, jolla asiakkaat pääsevät laivaan kuivin jaloin.

Ari Vilamaa ja Sonja Welling ovat rakentaneet laivabistron viereen lossin, jolla asiakkaat pääsevät laivaan kuivin jaloin.

Marianna Kalske

Laivabistrossa tehdään luovia ratkaisuja

Ro­kan­saa­ren ran­nas­sa kel­luu lä­hes sa­ta­vuo­ti­as On­ki­lah­ti-ni­mi­nen hi­naa­ja, ja sen vie­res­sä pie­ni kä­si­käyt­töi­nen los­si. Lai­va­koi­ra Luf­fe ja sen isän­tä­vä­ki toi­vot­ta­vat tu­li­jan ter­ve­tul­leek­si lai­van kan­nel­ta. Viih­tyi­sän nä­köi­nen van­ha hi­naa­ja on Son­ja Wel­lin­gin ja Ari Vi­la­maan uu­si alu­e­val­taus, vas­ti­kään avau­tu­nut lai­va­bist­ro Cafe Los­si.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Olen tilaaja

Kirjoittajan kirjoitukset

Luetuimmat

Näytä lisää