JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Kuopiolainen Elsi Katainen oli puumalalaisten suosikki saaden 107 puumalalaisääntä. Hän aloittaa toisen kautensa europarlamentissa.

Kuopiolainen Elsi Katainen oli puumalalaisten suosikki saaden 107 puumalalaisääntä. Hän aloittaa toisen kautensa europarlamentissa.

mediakuva

Äänesty­sak­tii­visuus oli taas maakunnan paras

Eu­ro­par­la­ment­tiin on va­lit­tu 15 suo­ma­lais­mep­piä, jot­ka ovat Ko­koo­muk­ses­ta Mika Aal­to­la, Hen­na Virk­ku­nen, Pek­ka To­veri ja Au­ra Sal­la. Va­sem­mis­to­lii­tos­ta va­lit­tiin Li An­ders­son, Mer­ja Kyl­lö­nen ja Jus­si Sa­ra­mo. SDP:stä Eu­ro­par­la­ment­tiin pää­si­vät Ee­ro Hei­nä­luo­ma ja Ma­ria Gu­ze­ni­na. Kes­kus­tan me­peik­si va­lit­tiin El­si Ka­tai­nen ja Kat­ri Kul­mu­ni. Vih­reis­tä va­lit­tiin Vil­le Nii­nis­tö ja Ma­ria Ohi­sa­lo sekä pe­rus­suo­ma­lai­sis­ta Se­bas­ti­an Tynk­ky­nen. RKP:stä va­lit­tiin An­na-Maja Hen­riks­son.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Olen tilaaja

Kirjoittajan kirjoitukset

Luetuimmat

Näytä lisää