”Jos norpparajoitukset olisivat olleet tiedossa, olisi varmaan vaihdettu kylää”

Kauko Närhi ihmettelee kalastusrajoituksia.

3.7.2019
Irmeli ja Kauko Närhi ovat osin katuneet vapaa-ajan asunnon ostamista Hurissalosta, sillä verkkokalastuskielto tuli heille yllätyksenä. Mikäli heillä olisi ennen kaupantekoa ollut tieto asiasta, olisi asunto saattanut jäädä ostamatta ja muutto tekemättä. Ainakin norppavesille.
Lue lisää Puumala-lehdestä 3.7.

Share This:

2 Kommentit

  1. Kalastus- ja liikkumisrajoitukset ovat yksi keino, joilla pyritään pitemmällä tähtäimellä tyhjentämään nämä ranta-alueet kesä- ja vakituisista asukkaista. Norppa on hyvä väline tähän tarkoitukseen. Kaikki suojeluun tähtäävät peruskirjat ja kreikkalaisen geoparkit ovat osa tätä suurta suunnitelmaa. Ja kunnat antavat mukisematta tapahtua tämän yhdyskuntien hävittämisen. Kaikki suojelutoimet ovat kuntien asukkaiden edun vastaisia, mutta ne palvelevat hyvin näitä kaupunkiseutujen virkirtystarpeita. On paljon näitä Närhien kaltaisia, lähtökuopissa olevia asukkaita, koska vesistön hyötykäyttö on estetty

    • Todella lyhytnäköinen kommentti. Kalastaa voi monella eri tavalla ja huomioida ympäröivä luonto ja antaa norpallekin elämisen edellytys. Miksi Martin edut pitäisi asettaa norpan edelle? Martti voi elää ilman riskiverkkojen uittamista mutta norpalla ei ole paikkaa minne mennä! Ihmisen ahneus ja ajattelemattomuus on uskomatonta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*