Liikuntatapahtuman yhteyteen suunnitellaan kirppistä

Urheiluhallissa riitti viime lauantaina väkeä koko parin tunnin ajaksi. Kuva: MLL Puumalan yhdistys.

11.10.2018
Tänä syksynä toista kertaa järjestetty Perhesportti keräsi mukaan niin paljon innokkaita liikkujia, että järjestäjänä toiminut Mannerheimin Lastensuojeluliiton Puumalan osasto oli suorastaan ihmeissään. Liikkumaan oli lähdetty koko perheen voimin ja tällä kertaa myös isät olivat matkassa.

Isät ovatkin erityisen huomion kohteena marraskuussa, jolloin järjestetään seuraava Perhesportti. Yhdistys aikoo muutenkin kehittää toimintaa monimuotoisemmaksi ja tapahtuman yhteyteen on suunniteltu esimerkiksi kirpputoria.

Luet aiheesta lisää tämän päivän lehdestä.

 

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*