Kunnan tekemään kyselyyn vastanneet suitsuttivat Saaristoreittiä

Saaristoreitti on saanut huiman suosion kahden vuoden aikana. Osa on pyöräillyt, osa kävellyt yli 60 kilometrin mittaisen lenkin.

4.10.2018
Puumalan saaristoreitti saa pyöräilijöiltä suitsuttavaa palautetta. Puumalan kunnan tekemään kyselyyn vastasi yli sata pyöräilijää. Vastausten perusteella käy selkeästi ilmi, että aamupäivälle tarvittaisiin toinen lauttavuoro. Toista edestakaista lauttavuoroa toivoi lähes puolet vastanneista.

Luet tänään ilmestyneestä lehdestä, millaista palautetta reitin varrella olevat palvelut ja yrittäjät saivat ja millaisia palveluita kaivattaisiin lisää. Teiden kunto ja piennarten puuttuminen nousi esiin suurimpana haittana, mutta vastaajilta tuli reitin varrelle myös hyviä parannusehdotuksia ja toivomuksia.

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*