Nuorisokahvilalle etsitään paikkaa

Aino Asikainen ja Mimmi Ahonen haluaisivat Puumalan nuorison käyttöön uudet toimitilat.
Aino Asikainen (vas.) ja Mimmi Ahonen haluaisivat Puumalan nuorisolle uudet toimitilat.

22.3.2017

Aino Asikainen ja Mimmi Ahonen sekä lukuisat muut paikkakuntalaiset nuoret haluaisivat käyttöönsä uudet nuorisokahvilatilat. Ahonen laittoi hiljattain Nuokkarilla kiertämään adressin, johon kirjoitti nimensä 20 nuorta. Siinä todetaan “Me puumalalaiset nuoret haluamme Puumalaan “nuorisokahvilan”, joka olisi aina auki ja nuoret myös pyörittäisivät sitä itse”. Adressi toimitettiin viime viikolla hyvinvointilautakunnalle, joka suhtautui asiaan myönteisesti.

Tuoreessa lehdessä kerrotaan aiheesta lisää.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*