Tämän viikon lehti myös mökkiläisille

Puumala-lehti lähetettiin tällä viikolla (20.11.) myös Puumalan vapaa-ajanasukkaille heidän talviosoitteisiinsa. Lehden välissä on myös Puumalan Joulukylän tapahtumakalenteri.

 

Share This:

3 Kommentit

 1. Vapaa-ajanasukkaiden osoitteet/yhteystiedot on tainnut jäädä päivittämättä, kun pariin vuoteen ei ole “talviosoitteeseen” tullut ei kevään eikä joulun Puumala-lehden postituksia.

  • Ne on viimeksi päivitetty viime keväänä, aukottomia eivät kuitenkaan ole. Onko koskaan tullut “mökkiläislehti”? Osoitteistoista puuttuvat muun muassa perikunnat ja yritykset, joiden tietoja väestörekisterikeskus ei anna. Mieluusti lisäämme osoitteen rekisteriimme, kun saamme sen. Lähetämme myös kirjeitse saamatta jääneen lehden. Pane osoite tulemaan toimitus(at)puumalalehti.fi

   • Hei!
    Olemme olleet jo 13 vuotta vapaa-ajanasukkaita Puumalassa, mutta emme ole saaneet Puumala-lehteä. Maksamme mielellämme postimaksun, joka on ulkomaille varmaan kalliimpi kuin Suomessa. Osoitetietomme: Soile Kuivanen-Cartheuser, Philipp-Wasserburg-Str. 73a, D-55122 Mainz/Saksa. Toivomme sekä kevään että jouluisen Puumala-lehden toimitusta.
    Kiitos jo etukäteen ja hyvää adventti-aikaa.
    Soile

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*