Puumala-lehti juhli risteilyllä

Kylmäsaaren ranta häämöttää.

Puumala-lehti ja kustantajansa Puumala-Seura ry juhlivat viime perjantai-iltana kuuden vuosikymmenen taivalta risteilemällä tervahöyry Wennolla. Alus täyttyi juhlijoista viimeistä sijaa myöten lehden lukijoista ja ilmoittajista.

Risteilyn kohteensa oli Haapaselällä kunnan omistama Kylmäsaari, jossa toimii Pidä Saaristo Siistinä ry:n retkisatama. Perillä nautittiin Viljakansaaren maa- ja kotitalousnaisten valmistamaa maittavaa rantakalaa ja seurattiin Pasi Jäniksen rantanuottausta. Kalaa ei tosin tullut kuin nimeksi, mutta itse nuottaus oli monelle ensikosketus ja siten ainutlaatuinen.

Kotimatka sujui rattoisasti Harri Kautosen säestäessä haitarilla yhteislauluja. Illan kruunasi paluumatkalla mukana seurannut superkuu.

Käy gallerista katsomassa kuvat risteilystä klikkaamalla tästä!

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*