R-kioski sulkee ovensa

R-kioskin viimeinen aukiolopäivä on näillä näkymin 3.marraskuuta.

2.10.2019

R-kioski Oy:n yritys löytää Puumalan Ärrälle uusi yrittäjä ei ole tuottanut tulosta. Näillä näkymin kioskin toiminta jatkuu enää kuukauden ajan.

-Kyllä se nyt vahvasti alkaa näyttää siltä. Olemme etsineet siihen tehokkaasti kauppiasta jo 1,5 vuotta, kun tiesimme silloisen kauppiaan jäävän hyvin ansaituille vapaille. Emme kuitenkaan saaneet kioskista ensimmäistäkään yhteydenottoa, toteaa R-kioski Oy:n aluepäällikkö Kari Kilponen.

-Asiaa vielä pitkitettiin siten, että meillä on siellä kauppias, joka on pitänyt kioskia tilapäishoidossa, jotta olisimme löytäneet siihen uuden R-yrittäjän. Saimme myös Puumalan kunnan vahvasti mukaan etsimään uutta kauppiasta. Mutta kun ei löydy, niin ei löydy.

Kilposen mukaan alustavissa suunnitelmissa on, että viimeinen aukiolopäivä on 3. marraskuuta.

Luet aiheesta lisää ensi viikon Puumala-lehdestä.

Share This:

2 Kommentit

  1. Malliesimerkki taas kerran yli kipurajan kohonneista yhteiskunnan velvoitteista . Kun R-kioskin yrittäjä tilittää kaikki verovaltion vaatimat maksut. Kirstun pohja on tyhjä. Se ei ole uutinen ettei löydy jatkajaa. Tyhjän saa pyytämättäkin. Se mikä toimii kasvukeskuksissa ei toimi Puumalassa. Tähän olis helppo lääke. Yrittäjä saa tienata esim. 1500€ verovapaasti ja vasta sitten kun on jaettavaa verorosmo tulee ahkeran yrittäjän taskulle. No sitä saa mitä valtiovalta tilaa tällä menolla me syrjäseutujen asukkaat joudumme kadunlakaisijoiksi Pietariin ellei päättäjien järjen valo syty.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*