Juhlakemmakat käynnistyvät

Kemmakkateltat pystytettiin keskiviikon vastaisena yönä.

Kemmakoita on juhlittu Puumalassa sillan valmistumisesta lähtien ja tänä vuonna ovat 20. vuotisjuhlakemmakat. Juhlavuotta varten on yleisöpaikkoja kasvatettu konserteissa niin, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä paitsi.

-Viime vuosina on aina jäänyt muutama sata henkilöä teltan ulkopuolelle, kun liput on myyty loppuun. Nyt tämä puute on toivon mukaan historiaa, sanoo kemmakoiden sielu ja henkinen isä Pasi Partanen.

Lisäteltan myötä kaikkiin tilaisuuksiin mahtuu noin 2 000 henkilöä.

Juhlavuoden myötä on satsattu tasokkaiden esiintyjien lisäksi lapsiin ja nuoriin. Puumalan kunta on hankkinut oheisohjelmaa ja -toimintaa päiviin. Tiedossa on muun muassa perjantainen Eslin Sporttisirkus Veeran saunan piha-alueella kello 11-13.

Lapsille on myös oma konsertti Herra Kivisen Puutarhatontut perjantaina. Martina Aitolehden ilmaiskonsertit kaikelle kansalle ovat perjantaina ja lauantaina kemmakkateltassa. Lauantaina on tarjolla myös nukketeatteri.

Kemmakat käynnistyvät tänään keskiviikkona Jari Sillanpään konsertilla.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*