Kalaverkoista alushousuja

Viime lauantaina Suomen luonnonsuojeluliitolle luovutetut kalaverkot saavat uuden elämän alushousuina.

11.7.2019

Puumalassa viime lauantaina kerätyistä kalaverkoista valmistetaan miesten alushousuja.

Suomen luonnonsuojeluliitto luovuttaa vastaanottamansa kalaverkot suomalaiselle the other danish guy -yritykselle. Yritys valmistaa miesten alusvaatteita sataprosenttisesti kierrätetystä nylon-langasta. Yritys käyttää housuissaan kangasta, joka on valmistettu merien muoviroskasta ja hylätyistä kalaverkoista.

-Tämä on hieno juttu. Toisin kuin saimaannorppa, me emme huku verkkoihin, me pääsemme niistä eroon. Suurin osa käyttämästämme materiaalista tulee valtameristä, mutta tehdään kotivesien hyväksi se, mitä voidaan, sanoo the other danish guyn toimitusjohtaja Tommi Lähde.

Kari Kauppinen

Share This:

1 Kommentti

  1. Sitten kun norppia on saimaalla 10000 tai 100000 ja kaikki 4 erittäin uhanalaista kalalajia mm.saimaan järvilohi ovat kuolleet sukupuuttoon niin rupeammeko sitten syömään norppia? Koska niin siinä tulee käymään jos tämä norppa vouhotus lopu !!!!!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*