Puumalan myrskystä 47 vuotta

10.7.2019

Toissapäivänä 8.7. tuli kuluneeksi 47 vuotta vuoden 1972 myrskystä, joka teki laajaa tuhoa.

Millaisia kuvia ja muistoja sinulla on myrskystä? Kerro ne toimitukselle. Teemme aiheesta jutun, jos saamme riittävästi materiaalia.

Oheisen kuvan otti tuolloin 17-vuotias Olavi Kietäväinen.

Ota yhteyttä:

kari.kauppinen@puumalalehti.fi tai 040 1386 332

Share This:

2 Kommentit

  1. Kyllä silloin töitä riitti,silloin tuli lähdettyä aamuisin moottorisahan kanssa aamuyöllä töihin koska päivällä oli hellettä ,kyllä siellä oli useita vaaratilanteitakin kun suuret puut oli sikin sokin

  2. Olin varusmiehenä Lappeenrannassa rakuunoissa. Oli iltalomailta ja tultiin ulos elokuvateatterista myrskyn riehuessa Puumalan suunnassa. Taivas, jota tauoton salamointi väritti, oli hyvin tumma. Vaikka uutiset jo samana iltana kertoivat myrskyn tuhoista, ei osannut kuvitella, miltä tienoot näyttivät, kun viikonloppuna pääsi suntikselle. Puuta joka paikassa nurin ja katkeilleina puolesta välistä. Kyllä luonnon voima on raju, kun sen pään ottaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*