Riistakäristys valmistui äijämeiningillä

Pääkokki Harri Kautonen opetti äijille, että miten veitsestä saadaan terävä.

20.3.2019

Hiljattain perustettu Puumalan Äijät on aloittanut toimintansa rivakasti. Äijät perustivat ryhmälleen oman ”kokkikerhon” ja heti ensimmäisellä kerralla yhtenäiskoulun opetuskeittiöön saapui reilun kymmenen oppikokin iloinen joukko.

Ruokalistalla oli hirvenlihasta valmistettua riistakäristystä, perunamuusia ja kiinankaalisalaattia sekä jälkiruoaksi maitokiisseliä. Mukana oli monta miestä, joilla kokkaushommat ovat vasta ihan alkumetreillä, mutta intoa ja iloista puheensorinaa ryhmässä riitti sitäkin enemmän.

Luet aiheesta lisää uusimmasta Puumala-lehdestä.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*