Vaeltaen kohti pääsiäistä

29.3.2018
Kirkossa esitettiin keskiviikkona “Pieni pääsiäisvaellus”. Pääsiäisen sanomaa kuvaava näytelmä esitettiin kahdeksan kertaa. Yleisö osallistui tarinaan kulkuun, siirtymällä näytöksen edetessä eri puolelle kirkkoa.
Näytelmä oli suunnnattu lapsille ja nuorille, esikoululaisista peruskoulun päättäviin nuoriin, mutta 15 minuutin mittaiset esitykset olivat avoimia kaikille kuntalaisille.
Pääsiäisvaellus alkoi palmusunnuntaista, Jeesuksen ratsastaessa aasilla Jerusalemiin. Matkalla nähtiin kohtaukset viimeisestä ehtoollisesta, rukoilu Getsemanessa ja kuulustelu Pontius Pilatuksen edessä sekä lopuksi kuvaus tyhjälle haudalle ilmestyneestä enkelistä.
Pienessä pääsiäisvaelluksessa esiintyivät Tiina Reijonen, Unto Pasanen, Terhi Toikkanen, Maija Reponen, Marja Ainali ja Elsa Husu.

Hanna-Mari Tyrväinen

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*