Hanna-Mari Tyrväinen valittiin Puumala-lehden toimittajaksi

21.12.2017

Hanna-Mari Tyrväinen, 42, on Puumala-lehden uusi toimittaja. Hän aloittaa toistaiseksi voimassa olevassa eli vakituisessa työsuhteessa maanantaina 8. tammikuuta 2018.

Tyrväisellä on pitkä kokemus paikallislehtityöstä. Hän on työskennellyt viimeksi kuluneet kuusi vuotta Hirvensalmen ja Haukivuoren paikallismedioissa, jotka ovat Hirvensalmelainen ja Haukivuoren Seutu.

Tyrväisellä on myös vahva valokuvaustausta ja siitä näyttelykokemusta.

-Tiedän, että lukijat arvostavat oman kunnan paikallislehteä. Lehteä, joka kirjoittaa lähellä tapahtuvista asioista ja pitää ääntä kuntalaisia ja vapaa-ajan asukkaita koskevista tärkeistä asioista, sanoo Tyrväinen innostuneena.

Lehden päätoimittaja Elvi Köpman jää eläkkeelle 1.4., mutta jää lomille tammikuun puolivälissä, jolloin toimittaja Kari Kauppinen siirtyy päätoimittajan sijaiseksi ja huhtikuun alusta päätoimittajaksi.

Share This:

1 Kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*