Puumalassa 45 ehdokasta kuntavaaleihin

Ehdokkaat tämän kevään kuntavaaleissa ovat puolueittain seuraavat:

Keskusta: Hämäläinen Annukka, yrittäjä; Ikonen Seija, ryhmäohjaaja, logoterapeutti LIF; Karjalainen Esa, maaseutuyrittäjä; Kautonen Harri, opettaja, yrittäjä; Kiljunen Oiva, teknikko, eläkeläinen; Korhonen Minna, sairaanhoitaja; Kyhyräinen Paavo, maaseutuyrittäjä; Laamanen Kari, työnjohtaja; Lasaroff Sirpa, toiminnanjohtaja; Luukkonen Eero, Customer Service Engineer; Luukkonen Erkki, maaseutuyrittäjä; Luukkonen Olli, metsätalousinsinööri (AMK); Mikkola Esko, rakennusinsinööri, eläkeläinen; Mäkelä Allan, maaseutuyrittäjä; Pasanen Unto, talouspäällikkö; Piskonen Irja, maaseutuyrittäjä, eläkeläinen; Pitkonen Jukka, yrittäjä; Puttonen Jere, maaseutuyrittäjä; Puttonen Leena, terveydenhoitaja; Reponen Timo, kihlakunnanulosottomies; Valtonen Emmi, eläintenhoitaja; Virtanen Urpo, eläkeläinen.

Kokoomus: Laine Martti, tekninen johtaja, eläkeläinen; Lautala Pentti, lääkäri, eläkeläinen; Lindgren Niklas, henkilökohtainen avustaja, HuK; Lipo-Lempiäinen Tiina, laboratoriohoitaja, HT; Tilli Tommi, insinööri.

Kristillisdemokraatit: Hannula Kaija, perushoitaja; Kietäväinen Olavi, metsätalousyrittäjä, luomuviljelijä; Rexho Sirja, FM, musiikinopettaja.

Perussuomalaiset: Hupli Heikki, metsätyönjohtaja; Kasanen Antti, veturinkuljettaja, yrittäjä; Larsson Ihanamäki Heli, avustaja; Luukkonen Asko, laitosmies; Mattila Janne, prosessityöntekijä; Niemi Sakari, rehtori, eläkeläinen; Peltonen Niko, luokanopettaja; Puurtinen Kari, koneteknikko, eläkeläinen.

Sosialidemokraatit: Ihanamäki Pirkko, eläkkeensaaja; Lempiäinen Elisa, lähihoitaja, geronomi-opiskelija; Montonen Keijo, työnjohtaja; Penttinen Laura, tekstiilityönopettaja; Pitkonen Laura, merkonomi-opiskelija; Söderström Riitta, yrittäjä; Virta Jorma, opinto-ohjaaja, eläkkeellä.

Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 9. huhtikuuta. Ennakkoäänestys tapahtuu 29.3.-4.4.
Ehdokkaita on viidestä puolueesta.
Kunnanvaltuustoon valitaan 21 jäsentä.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*