Hurissalon tulevaisuusseminaarissa toivottiin sopua pitkien riitojen päätteeksi

HurissaloTalon seinällä on vanhoja väri- ja mustavalkoluokkakuvia. Kati Kotro (oik.) katseli kuvia tyttärensä Vilma Kotron kanssa.

13.3.2019

Hurissalossa ollaan uuden ajan edessä. Pitkään kylän mielenrauhaa jäytänyt HurissaloTalon kohtalo on saatu ratkaistua. Viime lauantaina talolla sen nykyiset kaksi omistajaa, kyläyhdistys ja harrastajateatteri, järjestivät tulevaisuusseminaarin.

Juhlasalillinen väkeä pohdiskeli, millaisia tapahtumia ja tilaisuuksia talolla ja sen pihapiirissä toivottaisiin järjestettävän. Myös talon nimestä käytiin keskustelua.

Luet aiheesta lisää tänään ilmestyneestä Puumala-lehdestä.

Share This:

1 Kommentti

  1. No, kahden vuoden jälkeen nuo yhdistykset pääsevät nyt itse maksamaan laskunsa.Toisin oli alunalkaen yhdessä pidetyssä kokouksessa päätetty ja siitä on olemassa allekirjoitettu pöytäkirjapäätös todisteena.Vain yksityiset käyttäjät ovat maksaneet sovitun mukaisesti.
    Tölkkipaljun kupeessa luvattiin lahjoittajille, että tuotto tulee HurissaloTalon hyväksi.Tähän päivään mennessä ei näitä tuloja ole lahjoittajille luvatun mukaisesti tilitetty yhtään.Kuulin kyläyhdistys ry;n hallituksen jäsenen käyneen repimässä kyltin pois 3.9.2017.Kuitenkin 1.12.2016 alkaen tuohon päivään asti rahat kuuluvat lahjoittajille luvatun mukaisesti talon tilille.Tosin Hurissalo-sivulla Kyläyhdistys ry ilmoitti, että eivät kerää rahaa, vain tölkkejä.
    Se,joka tällaisen hiljaa hyväksyy, on itse siinä mukana.Ne,jotka eivät hyväksy, ovat saaneet nälvimiset,nimittelyt, haukkumiset,häirintää, puheluja , tekstiviestejä,hamekankaita,Talon lukon vaihtamiset,turvakameran peittämiset…
    Olisi tuossa jutussa vihdoinkin voinut kertoa koko totuuden, niin olisi tuo yksipuolisesti yksityisiä syyllistävä “riitely” selvinnyt.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*