Markus Kaihola ei selvinnyt Luomukokki-kilpailun finaaliin

Kuuden semifinalistin joukossa kilpaillut Markus Kaihola aloitti oman suorituksensa ensimmäisenä. Kuva: Outi Kaihola.

6.3.2019

Sahanlahden keittiömestari Markus Kaihola osallistui tänään Luomukokki-kilpailun semifinaaliin Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla Helsingissä. Finaalipaikkaa tavoitteli kuusi kilpailijaa, joista kolme pääsi mukaan huomenna käytävään finaaliin. Kaihola ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon.

-Vähän myöhästyin ja yksi komponentti (kanannahkasipsi) unohtui annoksesta. Totta kai olen pettynyt, sillä finaalipaikkaa lähdin hakemaan, Kaihola totesi heti finalistien ratkettua.

Aikaa kilpailuannoksen tekemiseen oli kaksi tuntia. Kaihola valmisti yrttivoissa paistettua broilerinrintaa, sienibroilerimureketta, porkkanapyrettä ja pikkelöityä porkkanaa sekä siitakesieniä ja siitakesienikastiketta.

Vuoden luomukokki -tittelistä kilpailevat finalistit valmistavat torstaina kolme ruokalajia, alkupalat, pääruoan ja jälkiruoan. 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*