Ladulle kaatuneita puita raivataan pois

Puut kaatuivat hiihtoladulle takalenkillä. Männyt makaavat parhaillaan ensimmäisen alamäen juurella. Puut huomaa hyvin mäen päältä. Kuva: Helinä Tiusanen.

15.1.2019

Kuntoradalla korjaillaan parhaillaan ladulle kaatuneita puita. Hiihtoladulle kaatui kaksi isokokoista mäntyä noin kello 11.15. Tapahtumapaikka on takalenkillä, hieman kuntoportaista urheilukentälle päin, heti ensimmäisen alamäen jälkeen.

-Puita ollaan parasta aikaa korjaamassa pois. Nyt ei tiedetä, ennen kuin sähkömies menee paikalle, että ovatko linjat poikki ja saadaanko ne millä aikataululla kuntoon, kertoo kunnan työnjohtaja Keijo Montonen.

-Ladut kierrettiin läpi viimeksi aamulla, eikä kaatumaisillaan olevia puita silloin havaittu. Puut ovat kaatuneet hieman tämän jälkeen.

Puiden oksat ovat nyt painavia paksun lumikerroksen vuoksi. Mikäli hiihtolenkin varrella huomaa ladulle taipuneita tai kaatuneita puita, Montonen kehottaa ottamaan yhteyttä kuntaan mahdollisimman nopeasti. Asiasta voi soittaa suoraan hänelle tai kunnan vaihteeseen.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*