Lohentiellä liikkuneet varkaat murtautuivat myös omakotitaloon

14.1.2019

Viime torstain ja perjantain välisenä yönä Lohentiellä sijaitsevalta rakennustyömaalta mönkijän ja perävaunun kähveltäneet varkaat murtautuivat myös saman tien varrella olevaan omakotitaloon.

Talon asukkaat eivät olleet tapahtumahetkellä kotona.

Asiaa tutkitaan varkausrikoksena ja poliisi selvittelee parhaillaan, mitä talosta on viety.

HAVAINNOT perävaunusta ja punaisesta Yamaha Grizzly 450 -merkkisestä mönkijästä pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

-Jos joku näkee mönkijän tai perävaunun jossain tien päällä, niin ilman muuta ilmoitus siitä 112:een, jotta poliisi saa heti tiedon. Jos havainnosta ilmoittaa vihjesähköpostiin, niin tieto voi mennä hukkaan, koska viestejä luetaan viiveellä, toteaa rikosylikonstaapeli Mikko Sorjonen.

-Tai jos mönkijä löytyy esimerkiksi jostain metsäautotien päästä, niin sinne saa tehokkaammin partion hätänumeroon soittamalla. Kyllä tällaisesta asiasta voi ihan hyvin sellaisen puhelun tehdä.

Muut havainnot Lohentiellä ja sen lähistöllä torstai-illan ja perjantaiaamun välisenä aikana liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä, jotka voisivat liittyä tekoihin, pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*