Huikon Auto valittiin vuoden yritykseksi

Huikon Auto on vuoden yritys. Palkinnon vastaanottivat Leena Huikko (vas.) ja Pekka Huikko (2. oik.) Kuvassa myös Puumalan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jaakko Kuntonen ja vs. kunnanjohtaja Niina Kuuva.

1.12.2018
Puumalan Yrittäjät on valinnut vuoden yrityksen. Se on Huikon Auto ky.
Palkinto jaettiin lauantai-iltana.
Perustelut valinnalle ovat, että Huikon Auto on pitkän linjan puurtaja ja että sieltä saa aina avun ja että yritys on hyvä esimerkki sellaisesta, joka palvelee vakituisia asukkaita, vapaa-ajan asukkaita ja satunnaisia turisteja.
Yrittäjät palkitsi myös kunnan markkinointipäällikkö Tuula Vainikan. Hänelle myönnettiin Suomen yrittäjien “pikkupysti”. Vainikan ansioita ovat yhdistystoiminnan tukeminen ja viestintä kunnan suuntaan.

Kari Kauppinen

Share This:

2 Kommentit

  1. Yli 30 vuotta kesäasukkaana olleena voin todeta palkinnon menneen oikeaan paikkaan, perusteluina “saa aina avun” ja ystävällisen palvelun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*