Osuuspankki harkitsee vielä aukioloaikoja

Asiointivuorojen muuttaminen ei ole ihan yksinkertaista, mutta olisiko Osuuspankin suunniteltujen kassapäivien vaihto helpompi ratkaisu, jotta asiakkaat pääsisivät helpommin asioimaan pankissa?

8.11.2018
OP Suur-Savon päätös aukioloaikojen supistamisesta kahteen päivään voi tietää hankaluuksia niille syrjäkylillä asuville henkilöille, jotka käyttävät asiointikyytipalvelua asioidakseen pankissa. Osuuspankin suunnitelmien mukaan pankkikonttorissa tarjotaan kassapalveluita joulukuun alusta lähtien tiistaisin ja torstaisin. Tällä hetkellä asiointiliikennettä ajetaan kuudella eri reitillä, mutta ainoastaan Viljakansaaresta pääsee kirkonkylälle torstaisin.

-Sinänsä nuo päivät ovat aika huonot noin. Olisi kuvitellut, että ainakin toinen pankkipäivä olisi järjestetty joko maanantaille tai perjantaille, jolloin väkeä liikkuu eniten, toteaa Puumalan Taksiautoilijat ry:n puheenjohtaja Pasi Luukkonen.

Jospa toinen pankkipäivistä olisi sittenkin maanantai tai perjantai?

Luet uusimmasta Puumala-lehdestä, kuinka OP Suur-Savon toimitusjohtaja Jari Himanen suhtautuu ajatukseen.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*