Matkailijamäärien nousu lisää yrittäjien investointipaineita

Koskenselän Lomakylän kesä oli vilkas ja heinäkuussa ylittyi 3 000 yöpyjän raja. Leirintäalueella kaikki sähköpaikat olivat jatkuvasti varattuja, joten niiden määrää lisätään ensi kesäksi.

8.11.2018
Mikkelin seutukunnan majoitusliikkeissä elokuussa rekisteröityjen yöpymisten kokonaismäärä laski 9,7 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Puumalassa kehitys näyttää sen sijaan aivan päinvastaiselta. Kun maakunnassa ollaan miinuksella, niin Puumalassa ollaan plussalla sekä yöpymisvuorokausissa ja majoituksen varaus- ja myyntiprosenteissa.

Kun mökkien käyttöasteet liikkuvat sadassa prosentissa, leirintäalueen kaikki sähköpaikat ovat varattuja, eivätkä veneilijät eivät mahdu asiointilaitureille, matkailijamäärien nousu aiheuttaa paikallisille yrittäjille investointipaineita.

Luet aiheesta lisää tänään ilmestyneestä Puumala-lehdestä.

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*