Kantatie 62:n varrelle upotetaan valokuitukaapelia

Kaapelikaivannon vuoksi yksityistieltä ei päässyt parin tunnin aikana kääntymään kantatielle.

6.9.2018
Puhelinoperaattori Elisa rakentaa uutta runkoverkkoa Puumalan ja Anttolan välille kantatie 62:n varteen, tarkoituksenaan saada vakaampi ja nopeampi mobiiliyhteys. Samalla aiotaan parantaa reitin varrella olevien mobiilitukiasemien datayhteyksiä. Työt alkoivat vajaa kuukausi sitten ja jatkuvat lokakuun loppuun saakka.

Kaapelityömaan varoitusmerkinnät ovat aiheuttaneet jonkin verran keskustelua autoilijoiden keskuudessa. Samoin Sahanlahden tienoilla olevat asukkaat ovat kertoneet, että kaivanto on ollut auki yksityistien kohdalla lähes kaksi tuntia ja asukkaat ovat olleet ”motissa”, kun autoilla ei ole päässyt kantatielle.

Luet uusimmasta lehdestä urakoitsijan kommentit asiaan liittyen. Vastaus löytyy myös siihen, kuinka kuitukaapelityöt jatkuvat ensi keväänä.

 

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*