Kunta ja Kostioniemi Golf -osuuskunta aloittavat yhteistyön

Kostioniemen golfradalla nähdään pian myös koululaisia, sillä yhteistyösopimuksen myötä valinnaisilla liikuntatunneilla oppilailla on mahdollisuus tutustua lajiin.

23.8.2018
Puumalan kunta ja Kostioniemi Golf osuuskunta ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka myötä kunta avustaa osuuskuntaa vuosittain 2 000 eurolla. Osuuskunta on laittanut vireille nimenmuutoksen ja nimi on vaihtumassa Puumala Golfiksi. Kumppanuussopimuksella tavoitellaan markkinointimahdollisuuksien paranemista ja sillä uskotaan olevan myönteinen vaikutus myös matkailun kannalta.

Lisäksi yhteistyössä on sellainen kiva puoli, että osuuskunta sitoutuu järjestämään yhtenäiskoulun oppilaille opastusta golfin pariin. Tavoitteena on tehdä lajia nuorille tutuksi ja saada harrastajamäärä kasvuun.

Luet aiheesta lisää tänään ilmestyneestä lehdestä.

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*