Kaikki halukkaat eivät mahtuneet kesäasukasristeilylle

Kesäasukasristeilylle sattui mitä parhain sää.

16.8.2018
Lauantaina järjestetty kesäasukasristeily oli suosittu ja S/S Wennon kyytiin olisi ollut enemmänkin lähtijöitä. Kunnan vapaa-ajan asukkailla oli mahdollisuus nauttia aurinkoisesta kesäsäästä haitarimusiikin siivittämänä ja vaihtaa samalla kuulumisia kunnan virkamiesten kanssa.

Risteilyllä puhuneen vs. kunnanjohtaja Niina Kuuvan mukaan ajatuksena on kehittää palveluita siihen suuntaan, että vapaa-ajan asukkaat ja osa-aikakuntalaiset viihtyisivät Puumalassa muutenkin kuin kesälomalla ja viikonloppuisin. Sen vuoksi ihmisten tarpeet ja ajatukset täytyy tuntea hyvin ja heidän kanssaan pitää olla vuorovaikutuksessa.

Yksi työväline siihen on vapaa-ajanasukasvaltuuskunnan tekemä kysely, johon voi vastata kunnan nettisivulla. Kesäasukkaat saivat antaa ruusuja ja risuja kunnan puoleen myös risteilyn aikana. Millaisia kehittämisajatuksia risteilyvierailla oli? Niistä lisää tänään ilmestyneessä lehdessä.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*