Saimaan höyrylaivaregatta pysähtyi “ylivoimaisesti parhaassa kesäsatamassa”

Satamassa oli kymmenkunta höyrylaivaa..

12.7.2018
50-vuotisjuhlavuottaan viettävän Suomen Höyrypursiseuran laivaregatta rantautui tiistaina Puumalan satamaan. Seuran kaksiosaista regattaa vietettiin viime viikonloppuna Lappeenrannassa ja ensi lauantaina höyrylaivasaattue ankkuroituu Savonlinnan satamaan.
-Puumala on välipysähdyspaikka ja aika iso osa laivoista pysähtyy täällä tänään. Sovimme, että täällä pidetään avoimet ovet ja yleisö pääsee tutustumaan parin tunnin ajan höyrylaivoihin, kertoi kotkalainen Suomen Höyrypursiseura ry:n kommodori Taisto Nevalainen, joka seilasi Saimaalla vanhan Ahti-hinaajan kyydissä.
-Puumalan pysähdys johtuu siitä, että kunnassa on ihan ylivoimaisesti paras kesäsatama, laivan kannella rupatellut lappeenrantalaismiehistö kommentoi.

Mitä kaikkea päivään kuului ja millaisia havaintoja höyrylaivoihin tutustuneet vieraat tekivät?

Niistä luet tänään ilmestyneestä Pumala-lehdestä.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*