Tuuli kaataa puita teille

Lietvedentiellä liikkuneet autoilijat pystyivät kiertämään männyn käyttämällä ajoradan toista kaistaa.

29.6.2018

Voimakas tuuli on aiheuttanut Etelä-Savon alueella useita puun kaatumisia teille illalla kello 20-21 välillä. Puumalassa tuuli kaatoi Lietvedentielle männyn Sorjolanmäen kohdalla. Kaatunut puu peitti oikeanpuoleisen ajokaistan Mikkelin suuntaan mentäessä. Pelastushenkilöstö Puumalan paloasemalta hälytettiin raivaustehtäviin noin kello 20.45. Puu oli raivattu pois ajoradalta hieman jälkeen yhdeksän ja pelastushenkilöstö lähti heti perään seuraavalle tehtävälle.

Päivystävä palomestari Markku Mäkelä kertoo, että saman tien varrelle on kaatunut useita puita. Häneen mukaan palomiehet  ovat edelleen vielä kello 22.30 raivaustehtävissä.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*