Kesän uusin tapahtuma alkoi itämaisella tanssilla

Heli Turunen on opettanut Puumalassa itämaista tanssia liki 15 vuotta.

28.6.2018
Tiistaina satamaravintolan terassilla istuskelleet ihmiset seurasivat mielenkiinnolla, kun kultapukuun pukeutunut nainen tanssi itämaista tanssia. Hetkeä aiemmin satamassa oli nähty myös kansantanssiesityksiä, kun kansalaisopiston senioritanssiryhmä oli polkaissut käyntiin kolmipäiväisen Kesä Puumala Tanssii -tanssikurssin.

Urheiluhallilla ja Pistohiekan lavalla pidetyillä tanssikursseilla tutustuttiin itämaisen tanssin lisäksi muun muassa kantri- ja lavatansseihin. Kesä Puumala Tanssii –tapahtuma alkoi tiistaina ja jatkuu vielä tänään torstaina, kun tanssikurssilla laitetaan ensimmäistä kertaa korkkarit kattoon.

Uuden kesätapahtuman on ideoinut kansalaisopiston tanssiopettaja Heli Turunen. Hän kertoo uusimmassa lehdessä, että mistä tanssikurssin idea sai oikein alkunsa.

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*