“Pitää ajatella, miten kala ajattelee”

Aki Hirvonen onkii Veera-vierassatamassa. Onkiminen ja laituripilkki eivät vaadi lupaa.

14.6.2018
Ohikulkijoiden kännykkäkamerat alkoivat napsua satamassa, kun Aki Hirvonen veti laituripilkillä ahvenia ja yhden särjen Wenno-laivan varjosta. Hirvonen on Suomen Vapaaajankalastajat ry:n Etelä-Savon kalastuksenohjaaja ja maakunnan alueella monelle tuttu mies.
-Kun etsii hyvää kalapaikkaa, pitää ajatella, miten kala ajattelee. Pikkukala etsii suojaa petokaloilta. Mistä se sitä löytää? Laiturin alta, tästä Wennon ja laiturin välistä, kaislikoista, poijun vierestä, Hirvonen tietää.

Tuoreesta lehdestä selviävät Hirvosen kesäniksit onkijoille ja laituripilkkijöille. Hän myös romuttaa monta kalastusmyyttiä. Mitä ne ovat? Sen selvität lehden sivuilta.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*