Martti Laineen kannanotto aiheutti vilkkaimman keskustelun

Kunnanvaltuutetut innostuivat keskusteluun vasta kokouksen loppupuolella

14.6.2018
Maanantaina kokoontunut kunnanvaltuusto käsitteli esityslistalla olleet asiat tunnissa. Vaikka käsittelyssä olivat kunnan henkilöstöraportti, vuoden 2017 tilintarkastuskertomus ja tilinpäätös, ei valtuustosalissa juuri kuultu puheenvuoroja. Päätökset nuijittiin yksimielisesti pöytään vs. kunnanjohtaja Niina Kuuvan tiivistettyjen faktatietojen jälkeen.

Kiire valtuutetuilla ei kuitenkaan ollut kesätauolle ja vilkkain keskus- telu käytiin vasta kokouksen lopussa, kun Laura Pitkonen (sd.) ottaessa puheeksi Martti Laineen (kok.) viime viikkoisen lehtikirjoituksen, jossa hän arvosteli valtuuston päätöksentekoa.

Milllaisia ajatuksia valtuutetuilla heräsi, sen luet tänään ilmestyneestä lehdestä.

 

Share This:

1 Kommentti

  1. Todella hyvä, että valtuutetut, siis Martti Laine, uskaltavat kritisoida päätöksentekoa tai tekemättä jättämistä julkisesti. Näinhän me saamme sitä todellista tietoa lehden kautta ja eikös se vanha sanonta olekin, että se koira älähtää, mihin kalikka kalahtaa! Tässä tapauksessa siis valtuutetut älähtivät!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*