Tuoreessa lehdessä riittää luettavaa

Puumalan satama-alueella on jo ihan kesäinen tunnelma.

24.5.2018

Kesäisessä lukupaketissa on juttua saaristoasiain neuvottelukunnan laatimasta tuoreesta selvityshankkeesta, jossa on listattu Suomen parhaimmat saaristo-, rannikko- ja vesistömatkailun tuotteet sekä toimintamallit. Puumalan kunta loistaa jälleen kirkkaana kartalla, sillä hankkeen loppuraportissa on mukana peräti kolme kärkituotetta, jotka ovat Okkolan Lomamökit, Puumalan saaristoreitti ja Saimaa SwimRun.

Juttua on myös osakaskuntien yhdistymishankkeesta, Puumalan omasta ravintolamogulista Pasi Partasesta, vapaa-ajan asunnon kunnossapidosta ja työhuoneesta, jossa syntyy miljoonien naisten puheenvuoro. Lehden sivuilla tutustutaan myös vuoden ensimmäiseen vauvaan ja käydään golfviheriöllä.

Samoin kesätapahtumat on koottu sopivasti yhteen pakettiin.

Mukavia lukuhetkiä lehden parissa!

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*