Puumala-lehti ilmaiseksi verkossa pääsiäisen ajan

30.3.2018
Puumala-lehti on pääsiäisen ajan luettavissa ilmaiseksi verkossa.

Postin heikentynyt jakelu aiheuttaa sen, että monelle lukijalle lehti tulee nykyisin vasta perjantaina, mutta pääsiäisen takia seuraava postinjakopäivä on tiistai, jolloin ei jaeta kirjepostia eli lehti tulisi vasta keskiviikkona lukijoille.

Näet uusimman lehden, kun menet verkkosivulle www.puumalalehti.fi ja klikkaat oikealta auki näköislehden etusivukuvaa. Silloin aukeaa uusi ikkuna, jossa kiirastorstaina ilmestynyt lehti on suurennettavissa ja luettavissa.

Jos lehti ei näy, kokeile toisella selaimella. Jos ei sittenkään näy, laita postia: toimitus@puumalalehti.fi.

Hyvää pääsiäisen aikaa!

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*