Kirjakemmakkojen tulevaisuus kiinnostaa

24.8.2017
Järjestyksessään toiset Kirjakemmakat keräsivät kirjallisuudesta ja runoudesta kiinnostunutta yleisöä kuuntelemaan kirjailijaluentoja. Esiintyjinä olivat muun muassa dekkaristi Jarkko Sipilä sekä kirjailijat Kirsti Manninen ja Jukka Viikilä.

Lauantai-iltana tervahöyry Wennon runoristeilyllä sukellettiin runoilija Risto Rasan runojen syleilyyn (kuva yllä).  Sunnuntaina villiyrttiasiantuntija Tommi Kangas johdatti tutustumaan pihapiirin syötäviin kasveihin.

Tapahtuma tarjosi myös koettavaa muun muassa teatterin ja erilaisten ruokamakujen muodossa.

Kirjakemmakat venyttää Puumalan matkailukesää elokuun lopulle. Ensi vuoden Kirjakemmakkojen järjestelyt ovat vielä avoinna ja riippuvat monista eri tekijöistä. Lue lisää Kirjakemmakkojen tulevaisuuden näkymistä uusimmasta Puumala-lehdestä.

 

 

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*