Kolari Ryhäläntiellä, yksi sairaalaan

15.7.2017
Kaksi henkilöautoa kuljettanutta joutui onnettomuuteen autojen törmättyä kuljettajanpuoleisiin etukulmiin Ryhäläntiellä lauantaina iltapäivällä. Onnettomuus tapahtui Himmalan mutkien kohdalla. Matkaa Puumalan kirkonkylälle on 15,5 kilometriä.
Molemmat autot jäivät tielle, toinen auto pyörilleen ja toinen kyljelleen.
Toisen auton kuljettaja loukkaantui ja kuljetettiin Mikkelin keskussairaalaan hoitoon. Kyljelleen ruttuun päätyneen auton kuljettaja jatkoi muilla kyydeillä matkaansa.
Pelastuslaitos teki autot virrattomaksi ja raivasi onnettomuuspaikan.
Hälytys onnettomuudesta tuli kello 12.46.

Share This:

1 Kommentti

  1. Tätä on pelätty monta vuotta. Ajellaan vastaantulevan kaistalla ja oikaistaan kurveissa. Tätä tapahtuu joka ikinen päivä. On olut vähältä piti tilanteita monta kertaa. Ryhäläntie on erittäin vilkasliikenteinen, isoja tukkirekkoja suihkii mennen tullen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*