Puumala kehittää satamaa

Puumala haluaa kehittää itsestään entistä merkittävämmän Saimaan matkailu- ja veneilykeskuksen. Kunta laatii satamatoiminnan kehittämiseksi Puumalan satamapalvelujen kehittämissuunnitelman helmikuun loppuun mennessä.

Lue lisää Puumala-lehdestä.

Share This:

2 Kommentit

  1. Mikä on alkanut vaivata Puumalan torikameraa ja Puumalan satamakameraa?. Aikaisemmin ne ovat toimineet vuosia erittäin hyvin. Talven aikana nämä pitäisi yllä tietoa, mitä torilla ja satamassa tapahtuu.

    • Puumala-lehden torikamera on tosiaan oikutellut pitkään ja syytä siihen on etsitty hartaasti ja vaihdettu kaksikin uutta kameraa. Vihdoin tämän viikon tiistaina 13.10. vika ilmeisesti löytyi kamerakaapelin powerliittimestä, sillä se ei antanut uudellekaan kameralle sähköä luotettavasti. Nyt on asennettu kokonaan uusi sähkönsyöttösysteemi.
      Uuden kameran välittämä kuva on laajempi ja värikkäämpi. Toivottavasti viihdytte virtuaalitorillamme jatkossakin!
      Kunnan satamakamera on työn alla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*