Puumalassa ei kesä lopu kemmakoihin

Puumalassa on vallalla vanhanaikainen käsitys siitä, että kesä loppuu kemmakoihin. Toisin on todistettu jo useita vuosia, niin myös tämän elokuun kuluessa.

Muun muassa viime viikonloppuna oli järjestetty useita tapahtumia, joissa liikkui satoja ihmisiä.

Matkailusihteeri Tuula Vainikka kertoo, että keskieurooppalaisia ja venäläisiä on mukavasti liikkeellä. On harmittavaa, kun paikat eivät ole enää auki eikä esimerkiksi satamatorilla ole ketään myymässä tuotteitaan.

-Eikö kannattaisi palvella asiakkaita myös elokuun ajan, vaikka määrällisesti ei päästä heinäkuun lukuihin? hän kysyy.

Kunta lupaa omalta osaltaan huomioida elokuun ensi vuoden aikana esimerkiksi jatkamalla Liehtalan ekomuseon aukioloaikoja.

Share This:

1 Kommentti

  1. Ei loppunut. Tämä todettiin jumpsuttavana musiikkina joka alkoi perjantaina 23.8. noin klo 17, jatkuen koko yön ja seuraavan päivän ja yön yli sunnuntai aamuun. Eli perjantaista sunnuntaihin, pitäen meidät ikävästi hereillä. Uskon että monet muutkin lomaa ja vapaa-aikaa viettävät kokivat
    ” jumpsuttavan musiikin” kiusalliseksi, hirvittäväksi meteliksi. Mielenkiintoiseksi asiassa tekee se että tämä on jo kolmas vuosi, elokuun viikonvaihde jossa (likimain samanaikaisena) on yöunet menetetty. Paikkamme on lomarakentamisen kaava-aluetta, joten olisikohan kunnallakin jotakin
    mahdollisuutta puuttua ko epäkohtaan, vai jääkö asia omaan hoitoon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*