Puumalan kulttuuripalkinto Anja Härköselle

Anja Härkönen sanoo olevansa nöyrä ja kiitollinen palkinnostaan, mutta korostaa, että palkinto kuuluu koko Jalkapuuteatterille.

Puumalan kunnan toisen vuosittain jaettavan kulttuuripalkinnon saaja on ohjaaja Anja Härkönen. Valinnan teki kunnanhallitus kuntalaisten ja vapaa-ajanasukkaiden ehdotusten pohjalta. Matkailu- ja kulttuurisihteeri Tuula Vainikka kertoo valitsemisperusteista.

-Hulluutta, tuskaa, riemua ja naurua – siinä on aineksia tämän vuoden voittajan 35-vuotiselta uralta Puumalassa. Pitkä taival puumalalaisen kulttuurin ja näyttämötaiteen puolesta on ollut värikäs ja vaativa. Pyyteetön työ Jalkapuuteatterissa on luonut rohkeaa elämän teatteria, joka on tullut ihmisen luo ja lähelle, kertoo valitsemisperusteista matkailu- ja kulttuurisihteeri Tuula Vainikka.

Share This:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*